Laser Therapie

Zonder acupunctuurnaald met LASER Therapie, zijn ook veel klachten te behandelen,
Het alternatief voor de acupunctuurnaald is in veel gevallen zelfs zeer effectief gebleken.

Zo is bij, Stoppen met Roken, infrarood soft LASER nu al de standaard behandeling.
Pijnloos en veilig in het gebruik, dus ook heel geschikt bij de behandeling van kinderen.

Voor meer informatie over dit onderwerp leest u hieronder verder.

Licht als bron van leven

Miljoenen jaren evolueerde het leven op aarde onder invloed van   het zonlicht.
Een groot deel van het denken over gezondheid en ziekten van oude culturen is dan ook gebaseerd op het feit dat licht en kleur een genezende werking hebben.
De Grieken, Romeinen, Azteken, Egyptenaren; ze vereerden allemaal de zon als bron van licht en als grote genezende godheid.
Zonnestralen worden sinds mensenheugenis aangewend ter genezing van lichamelijke en psychische ziekten, de Egyptenaren bijvoorbeeld, bouwden lichttempels met verschillende gekleurde ruimten om bepaalde ziekten te genezen.
”Kleuren zijn de oerbron van het fysieke leven en de gezondheid, zij zijn de taal die door onze Lichaamscellen wordt verstaan en waarmee ze onderling communiceren”, dit was de opvatting van Johan Wolfgang von Goethe (1749-1832).Zijn kleurenleer, die zich bezighoudt met de kwaliteit en de betekenis van de kleuren, was misschien wel één van zijn belangrijkste werken.
Want ook voor hem waren, het Licht, en de kinderen van het licht; – de Kleuren, het goddelijke aspect in de fysieke wereld.

Soft LASER licht acupunctuur

Voor de Chinese geneeswijze is de mens de verbinding tussen hemel en aarde, de levensenergie circuleert in bepaalde banen,
de lichaamsmeridianen. Deze energiekanalen lopen door het hele lichaam door bloedvaten, zenuwbanen en het losmazig bindweefsel en zijn verantwoordelijk voor de energievoorziening van cellen, weefsels en organen.
In 1978 begon Peter Mandel de kleuren en lichttherapie te transporteren naar het Chinese meridiaansysteem.

Wetenschappelijk Bewijs

In de zeventiger en tachtiger jaren van de vorige eeuw werd ook wetenschappelijk bewezen, dat ons lichaam over een soort leidingen beschikt, een netwerk dat licht vervoert van het ene naar het andere punt.
Dit onderzoek werd uitgevoerd door de Russische fysicus Dr Sergei Pankratov, van het Instituut voor Klinische Experimentele Fysica in Nowosibirsk Rusland.
De fysicus Pankratov vermeldde, dat het verbluffend was, dat het vermogen om licht te leiden in het menselijke lichaam uitsluitend langs deze meridianen plaats vindt en dat het licht, uitsluitend, via de bekende acupunctuurpunten bij het lichaam naar binnen en naar buiten bleek te kunnen treden.

Meer bijval

Ook wetenschappers verbonden aan het Necker Instituut in Parijs bewezen, dat in het menselijke lichaam licht geleidende banen aanwezig zijn, die exact overeenkomen met de door de traditionele Chinese geneeswijze beschreven meridianen.
Dat de mens niet alleen uit materie bestaat, maar een energie lichaam bezit, wordt ook door het nieuwste biofysische onderzoek bevestigd.
Dit energielichaam bestaat voor een wezenlijk deel daadwerkelijk uit zichtbaar licht: De fysicus en bio fotonen onderzoeker Professor Fritz Albert Popp, bewees al jaren geleden dat de cellen van alle levende wezens licht uitstralen.
De nieuwste ontdekkingen van de biofysica concluderen, dat de totale celstofwisseling, en de communicatie tussen de cellen en celverbanden zonder licht eenvoudig ondenkbaar is.
Dankzij de buitengewone onderzoekingen van Prof. Popp werd bewezen, dat licht niet alleen energie geeft, aan het lichaam.
Maar ook een harmoniserende factor is die ervoor zorgt dat levensprocessen binnen het lichaam, evenwichtig en synchroon verlopen.
De Celkern van de menselijke cel zendt namelijk zelf UV licht uit tussen de 1900 en 330 angstroom, en Communicatie vindt dus niet alleen in de hersenen, maar overal in het lichaam plaats, wat inmiddels niet meer nieuw is, maar de wetenschappelijke fundering is nu ook door de medische neurologische gastro-enterologen bewezen, na de ontdekking van wat men de buik hersenen heeft genoemd, belangrijke wetenschappelijke onderzoek methoden gingen al langer uit van de kennis, dat infrarood en ook ultraviolet licht, bij de celcommunicatie een belangrijke rol moest spelen. (zoals Goethe in 1810 ook al had opgemerkt)
Laat ik nu, als afsluiting van dit hoofdstuk, de hedendaagse westerse academici nog even aan het woord laten;
Volgens Prof.Popp werken alle middelen waarmee het menselijke organisme ten goede of ten slechte beïnvloed kan worden, via dit energielichaam systeem.
Dat geldt, zo zegt hij, voor alle substanties net zo goed voor medicijnen als voor voeding en omgevingsfactoren, die zelfs nog in de allerkleinste hoeveelheden meetbaar effect hebben, dit effect wordt veroorzaakt door elektromagnetische trilling frequenties, die ook uitgaan van zelfs de allerkleinste materie deeltjes, en die in ons informatie verwerkingssysteem worden herkend, als goed of slecht.
Ook de Medicamenten test bij de Electro Acupunctuur (BFD)en ook de Bio Resonantie therapie werken volgens dit principe.

Oude Wijsheid Bewezen

Eigenlijk zijn die nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen een modern bewijs voor filosofieën over het Leven, die al duizenden jaren oud zijn.

De balans

Onze levensfuncties worden door specifieke frequenties en energieën beïnvloed, en wij bestaan zelf ook uit een fysiek stoffelijk, en een lichtenergie lichaam of lichamen, en het totale natuurlijke licht en kleuren spectrum van de zon kan, mits in de juiste dosis en kleur, ingezet worden, voor een positieve beïnvloeding, van een mens in onbalans.

Voordelen Soft LASER licht Acupunctuur Therapie

Het werkt zo effectief als acupunctuur, maar je voelt er niets van, wat vooral voor kinderen een groot voordeel is.

Succesvol

Ook het moderne stoppen met roken is niet meer voor te stellen zonder deze succesvolle, infrarood soft laser therapie, op het Oor.

Praktisch Onderzoek

In wetenschappelijke onderzoeken aan de vooruitstrevende Radboud Universiteit in Nijmegen, door de Klinisch psycholoog dr.R. Breteler, bij een onderzoek onder 300 roken stoppers, is gebleken dat, 1 jaar later 32% van hen nogsteeds rookvrij was,
zij waren dus, Uitsluitend behandeld met soft LASER acupunctuur.

Ter vergelijking

Zonder hulpmiddelen is na 1 jaar, 10% nog rookvrij.
Bij alle andere bekende mogelijke hulpmiddelen samen, zoals; nicotinepleisters+kauwgom+praatgroep+stoppencursus enz.,
is maximaal 20% nog rookvrij na 1 jaar.

Vanzelfsprekend moet er, in alle gevallen, wel de Motivatie zijn, om Zelf te willen stoppen.

Het beste Bewijs

Het voorgaande onderzoek is wel het beste bewijs dat Acupunctuur met infrarood soft LASER een serieuze therapie is, want niemand zal een nicotineverslaving als een ingebeelde klacht kunnen afdoen.

Acupunctuur Afvallen
Praktijk natuurgeneeskunst