Helende Massage

Chinese Tui-na en Oosterse Drukpunt massage, kunnen ook uw lichaam weer in zijn eigen natuurlijke gezonde balans terugbrengen.

Vooral ook bij; onder Rug, Nek en Hoofdpijn klachten, maar ook Sportblessures en
Problemen en spanningen rond de Menstruatie kunnen aanzienlijk worden verlicht.

Voor meer informatie over dit onderwerp leest u hieronder verder;

Een gezond mens in een gezond lichaam

Een goed alternatief voor mensen met een moeizame doorstroming van energie en bloed door het lichaam, is de helende massage.
De massage technieken die wij toepassen, om een mens in onbalans (doorgaans spelen emoties hierbij een rol), weer in ontspannen en harmonische staat te krijgen, zijn Oosterse Drukpunten massage die van oorsprong uit India komt en daarbij de Chinese Tuina massage. Deze klassieke massage technieken werden van oorsprong met dunne natuurlijke kleding aan gedaan, wat ook nu desgewenst kan.

Her balans

Het principe berust erop, de energie qua richting en doorstroming in optimale staat te brengen en de disharmonie, bijvoorbeeld tussen onder boven links rechts weer in balans te krijgen. Vervolgens worden door middel van drukken en draaien gewerkt op de plaatsen van acupunctuur punten, afgewisseld met massage technieken die specifiek zijn voor deze vorm van heling. Het geheel werkt ook weer via het klassieke acupunctuur energie systeem, de totale energetische balans word zo hersteld, zodat deze mens daarna weer stevig op Aarde staat en zijn dagelijkse taak weer aankan.  De behandeling van fysiek serieuze klachten en ziekten zijn op deze wijze ook positief te beïnvloeden, zodat na een aantal sessies, de staat van een gezond mens in een gezond lichaam wordt bereikt.

Voordelen

Ook hiermee wordt, (zonder prikken), een verstoord evenwicht dat klachten of ongemakken veroorzaakt op lichamelijk gebied hersteld

Chinese Kruiden Rotterdam
Massage Rotterdam
Holistische Geneeswijze