U zou het misschien niet zeggen, maar u vindt de beste en meest persoonlijke behandelingen met homeopathie, Chinese kruiden en acupunctuur in Hillegersberg. Dat komt omdat Praktijk Natuurgeneeskunst zich in het Rotterdamse Hillegersberg heeft gevestigd. Praktijk Natuurgeneeskunst is een erkend zorgverlener van complementaire zorg en alternatieve geneeswijzen, zoals homeopathie, Chinese kruiden, lasertherapie, helende massage en – al dan niet elektrische – acupunctuur. In Hillegersberg kunt u terecht voor de behandeling van allerlei uiteenlopende klachten. Er zijn bijvoorbeeld een aantal gezondheidsklachten waarvan de WHO (World Health Organization) heeft vastgesteld dat ze door middel van acupunctuur te verhelpen zijn. Het gaat dan om diverse klachten, zoals:

  • Menstruatieklachten
  • Migraine
  • Depressie
  • Opgezette buik, darmklachten
  • Verslavingen, eetstoornissen
  • Eczeem, acne
  • Doorbloedingsproblemen
  • Gewrichtspijn

…en zo zijn er nog veel meer klachten waar acupunctuur u bij zou kunnen helpen.

Electro Acupunctuur Rotterdam

Hoe werkt acupunctuur in Hillegersberg?

Bij Praktijk Natuurgeneeskunst weten wij als geen ander dat ieder lichaam zijn eigen behandeling nodig heeft. Acupunctuur werkt op basis van de energiebanen, ook wel bekend als meridianen, in het menselijk lichaam. Gezondheidsklachten ontstaan wanneer de energie niet vrij kan stromen en daardoor uit balans raakt. Door middel van de druk van een of meerdere naalden op een meridiaan worden blokkades opgeheven en wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam en de energiebalans hersteld. Acupunctuur is echter niet altijd voor iedereen de juiste oplossing. Sommige klachten zijn minder goed te bestrijden middels acupunctuur, of bestaan al te lang om nog uitsluitend door middel van acupunctuur te worden opgelost. Daarom bieden we nieuwe patiënten altijd een gratis en vrijblijvende kennismaking van 10 minuten. Zo komen we erachter wat u van ons verwacht en of we iets voor u kunnen betekenen.

Deskundige en erkende acupunctuur

Praktijk Natuurgeneeskunst biedt acupunctuur waar Hillegersberg en omgeving trots op kunnen zijn. Wij werken namelijk met de beste kwaliteit naalden, zodat de behandeling volledig pijnloos is, zoals het hoort. Bovendien gebruiken we steriele, voorverpakte naalden voor optimale veiligheid en hygiëne. Praktijk Natuurgeneeskunst is erkend door de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg), wat betekent dat u uw behandeling bij ons gedeeltelijk of volledig vergoed kunt krijgen door uw zorgverzekeraar. Naast uitstekende, vakkundige acupunctuur bieden wij ook andere diensten, zoals helende massage, Chinese kruidentherapie, lasertherapie, voedingsadvies en preventieve diagnostische testen. Zo weet u precies waar u met uw gezond en de energiebalans in uw lichaam aan toe bent. Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Maak dan snel online een afspraak of neem telefonisch contact met ons op!